Abu Hanifah (sastrawan): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
 
==Pakaryan pulitik==
Pakarya pulitik Abu Hanifah diwiwiti nalika piyambaké mlebu ana ing parté pulitik [[Masyumi]].<ref name="abu"/> Masyumi rikala semana salah sawijining partai kang gedegedé ana ing Indonesia.
 
==Cathetan Suku==
1.578

besutan