Wektu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Wektu kaetung ngango ukuran [[detik]], [[menit]], [[jam]], [[dina]], [[wulan]], [[taun]] (warsa), [[windu]], [[dasawarsa]], [[abad]], lan [[alaf]].
 
Unit wektu miturut [[Systeme Internationale|SI]] (Systeme Internationale) yaikuya iku sak [[dhetik]] utawa sak [[sekon]], utawa dicekak '''s'''.
 
== Unit wektu ==
6.697

besutan