Segara Florès: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
'''Segara Flores''' nyakup 240,000&nbsp;km<sup>2</sup> banyu ing Samudra [[Samudra Pasifik Ocean|Pasifik Kidul]].<ref>[http://www.britannica.com/eb/article-9034623/Flores-Sea Britannica Online]</ref>. Sacara tèknis, tlatah iki minangka bagéan saka [[Samudra Pasifik]], wewatesan karo [[Samudra Hindia]].{{Fact|date=February 2007}}
 
Segara kang wewatesan karo segara iki yaikuya iku antara liya [[Segara Jawa]] (kulon), [[Segara Bandha]] (wétan), [[Segara Sawu]] (kidul-kulon), [[Selat Makasar]] (lor-kulon), lan [[Samudra Hindia]] (kidul).
 
Pulo-pulo kang dadi wates segara iki yaikuya iku [[Kapuloan Nusatenggara]] lan [[Sulawesi]].
 
Pulo-pulo kang kang katong ing gambar NASA ing ngisor iki yaikuya iku: [[Tanahjampea]], [[Boneogeh]], [[Bonerate]], [[Kalaotoa]].
 
== Geografi ==
6.697

besutan