Tetuwuhan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Ragam: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Ragam: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Ragam ==
Watara 350,000 [[spesies]] saka tetanduran sing ana wektu iki. Taun 2004, watara 287,655 spesies wis ditepungi, ing antarané 258,650 yaikuya iku awujud [[tetanduran ngembang]], 16,000 [[bryophyta]], 11,000 [[pakis]] lan 8,000 [[alga ijo]].
 
{| class="wikitable" border="1" style="float:left; margin-left:1em;"
6.697

besutan