Troposfer: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{rapèkaké}}
'''Troposfer''' yaikuya iku lapisan [[atmosfer]] palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometer ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukaké [[gas rumah kaca]] kang menyebabkaké [[efek rumah kaca]] lan [[pemanasan global]].
 
[[Kategori:Atmosfer]]
6.697

besutan