Provinsi Cagliari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Komunitas wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Komunitas wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Komunitas wigati ==
Miturut dataing [[30 Juni]], [[2005]], ''comuni'' wigati yaikuya iku:
{| class="wikitable"
!''Comune''
6.697

besutan