Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Cathetan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Cathetan ==
*{{fnb|1}} Unsur iki ora nduwèni inti stabil. Nilai jroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomor massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur kasebut. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang nduwèni ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké yaikuya iku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi jroning sawetara spesimen geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké jroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi jroning materi komersial, kang bisa nyebabaké berat atom nyimpang sacara signifikan saka nilai kang dituduhaké jroning tabel iki.
6.697

besutan