Miss Universe: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Peserta pamilihan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎Pamenang: éjaan using AWB)
c (→‎Peserta pamilihan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
Déné nagara sing tansah mèlu wiwit [[1952]] yaikuya iku [[Prancis]], [[Jerman]], [[Amérika Sarékat|AS]], lan [[Kanada]].
 
Miturut penyelenggara, para peserta ing tataran [[nagara]] utawa [[donya]], dinilai ora mung saka kasulistyané nanging klebu uga kapinterané lan [[sopan santun]] sing dikenal uga kanthi sesanti 3B ya iku ''Brain'', ''Beauty'', lan ''Behavior'' (utek (kacerdhasan), kacantikan, lan solah bawa).
6.697

besutan