Osasco: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
'''Osasco''' yaikuya iku kutha paling gedhé ing Kidul [[Brasil]]. Kutha iki dumunung ing nagara bagéan [[São Paulo]]. Ing taun [[2009]], kutha iki nduwèni padunung 718.646 jiwa denglan jembar wewengkon 64,935 km².
== Geografi ==
Èlevasi rata-rata 792 mèter ing 65 km².
6.697

besutan