Bernie Sanders: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Karir lan kulawarga: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Karir lan kulawarga: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Karir lan kulawarga ==
Leahy lair ing [[New York City]], anak saka Eli Sanders and to Dorothy Glassberg. Bapaké wong Amérika-Irlandia lan ibuné Amérika-Italia. Sajarah asal kulawargané yaikuya iku saka migran Irlandia ing [[Germany]] and his wife's family is from [[Israèl]].
 
Sanders lulus saka [[University of Chicago]].
6.697

besutan