Setatsiyun Tebet: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan using AWB)
|prov=DKI Jakarta
|kota=Jakarta Kidul
|kecamatankacamatan kota=Tebet
|kelurahan kota=Kebon Baru
|kode=TEB
}}
 
'''Stasiun Tebet''' yaikuya iku [[stasiun sepur]] kang ana ning Jl. Lapangan Ros Raya, Jakarta Selatan 12810, DKI Jakarta,<ref>http://bukukuning.detik.com/direktori/stasiun-tebet Alamat Stasiun Tebet</ref> Tapel wates antarané [[Tebet Timur, Tebet, Jakarta Kidul|Kelurahan Tebet]] lan [[Kebon Baru, Tebet, Jakarta Kidul|Kebon Baru]], [[Tebet, Jakarta Kidul]]. Stasiun iki ana ing [[Daerah Operasi 1 Jakarta]]. Genahé ning waladi kang strategis dadi ''pengumpan'' kanggo para pegawé ning Casablanca, Kuningan, Kampung Melayu, lan pinggiré nggawé stasiun iki rame terus.
 
== Kelintunan ==
6.697

besutan