Pasisir Guwa Cemara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Pasisir Guwa Cemara''' yaikuya iku pasisir lan objèk wisata ing tlatah Kabupatèn Bantul. Pasisir iki diarani Guwa Cemara amarga kathah wit-wit cemara urang ing sakiwa tengené pasisir. Cemara urang iku ingkang mbentuk guwa, mulané diarani Pasisir Guwa Cemara. Wit cemara urang iku ditandur miwiti taun 2003. Saben mangsa prèinan sêkolah akèh dhayoh sing teka ing Pasisir Guwa Cemara.
 
[[Kategori:Pasisir ing Indonésia|Guwa Cemara]]
6.697

besutan