Sam Worthington: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
Ing umur 19 taun dhèwèké mèlu audisi supaya bisa olèh béasiswa ning NIDA (National Institute of Dramatic Art)
kang wekasané agawé dheweké bisa terjun ing kariré, yaikuya iku donya hiburan.<ref name="Sam W"/>
Sawisé lulus saka pendhidhikané ing National Institute of Dramatic Art, Sam Worthington wiwit tampil
ing serial-serial tivi lan [[film-film cilikan.<ref name="Sam W"/>
6.697

besutan