Ketapang (tuwuhan): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
[[‎Image:Desi Badam (Terminalia catappa) branches with new leaves & flower spikes in Kolkata W2 IMG 3260.jpg‎|thumb|left| Pang lan godhong Ketapang ing [[Kalkuta]], [[India]]. ]]
Kembangé ana loro yaikuya iku lanang lan wadon ing wit sing padha. Kaloroné nduwèni diamèter 1 cm, werna putih rada ijo. Wohé dawané 5–7 cm lan ambané 3-5.5 cm, ijo nalika isih enom banjur malih dadi kuning lan pungkasané abang nalika wis mateng, kanthi wiji tunggal.
 
=== Khasiat ===
6.697

besutan