Addie Muljadi Sumaatmadja: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
Addie ing industri musik [[Indonésia]] kanthi tenana diwiwiti nalika taun 1979 dadi ''arranger'' utawa produser kanggo album-album rekaman para [[penyanyi]] pop.<ref name="Addie Ms1 "/>
Penyanyi kang tau direwangi déning dheweké yaikuya iku [[Vina Panduwinata]], [[Harvey Malaiholo]], [[Utha Likumahua]], [[Chrisye]],
nganti penyanyi saka nagara-nagara manca, kayata [[Suzanne Ciani]] saka [[Amerika Serikat]].<ref name="Addie Ms1 "/>
 
6.697

besutan