Dhaptar pambabar ing taun 1840 - 1917: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Menika jeneng-jeneng pembabar ing taun 1840-1917 sarta babaranipun yaikuya iku:
*1. Lands Drukkerij wonten ing Batavia babaranipun inggih menika, ''Cariyos Sae Sawelas Iji'' (Mas Béhi Martaatmadja, 1875); ''Basiran-Basirun'' (Radèn Pandji Soerjawidjaja, 1880); ''Sri Gandana'' (Radèn Pandji Soerjawidjaja, 1883); ''Dongeng Cariyosipun Tiyang Sepuh'' (Mas Purjaardja. 1910).{{sfn|Sri Widati|2001|p=31}}
*2. Ogelfi & Co. wonten ing Batavia babaranipun inggih menika, ''Serat Lelampahanipun Robinson Krusu'' (Mas Ngabéhi Reksatanaja, 1876).{{sfn|Sri Widati|2001|p=31}}
6.697

besutan