Connie Constantia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| pastmembers =
}}
'''Connie Constantia''' ({{lahirmati|[[Manado]]|23|1|1963}}) yaikuya iku [[penyanyi]] kang populèr ing éra taun 1980-an. Dhèwèké kondhang amarga swara seraké sing khas. Ora mung dadi [[penyanyi]], dhèwèké uga kondhang amarga dadi paraga utama ing film ''Kamus Cinta Sang Primadona''.<ref name="Connie 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/c/connie_constantia/ biografi Connie Constantia] diundhuh tanggal 22 September 2011</ref> Dhèwèké iku [[penyanyi]] sénior lan bintang layar amba.<ref name="Connie 1"/> Dhèwèké populèr dadi bintang ing [[Indonésia]] kawit taun 1980-an, sadurungé dhèwèké ngurus kulawarga lan anak-anaké.<ref name="Connie 1"/>
 
Tembangan kang tau dikondhangaké déning dhèwèké iku kayata tembangan kang judhulé ''Ingin Menyambung Hidup''. Ing donya film layar amba, kakondhangané diwiwiti nalika dhèwèké dadi paraga ing [[film]] kang judhulé Kamus Cinta Sang Primadona.<ref name="Connie 1"/>
6.697

besutan