Megan Fox: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Megan Denise Fox''' ({{lahirmati|[[Oak Ridge, Tennessee]], [[Amerika Serikat]]|16|5|1986}}) yaikuya iku [[aktris]] lan [[model]] kang kebangsaané [[Amerika Serikat]] kondhang amarga dadi bintang film ning ''[[Holiday In the Sun]]'' (2001), Ning umur 5 taun, dheweké wus olih pelatihan ning babagan drama lan tari ning lembaga sosial ning kutha kalairané.<ref name="megan">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/m/megan_fox/ kapanlagi.com] biografi megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)</ref>
Ning umur 10 taun, dheweké pindah ning [[florida]] amarga dheweké remen ning bidang akting, akting disinauni nganti lulus SMU.<ref name="megan"/>
Ning umuré kang 13 taun, Megan cilik wis anduwèni bakat ning bidang seni.<ref name="megan"/>
6.697

besutan