Lara Dutta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎KARIR: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎KARIR: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Dheweké mbintangi film ARASATCHI ning taun 2002 lan film ANDAAZ ning taun 2003.<ref name="Lara Dutta 1"/>
Film ANDAAZ sukses lan anggawe dheweké menangaké Filmfare Best Femae Debut Award.<ref name="Lara Dutta 1"/>
Film-film kang tau dibintangi déning dheweké yaikuya iku MASTY (2004), NO ENTRY (2005), PARTNER (2007), lan HOUSEFULL (2010).<ref name="Lara Dutta 1"/>
 
Ning taun 2006, dheweké mbintangi film komedi kang judulé BHAGAM BHAG.<ref name="Lara Dutta 1"/>
6.697

besutan