Andre Hehanussa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Karir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Karir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
ing grup musik [[Katara Singers]] kawit taun [[1991]].<ref name="Andre 1"/>
Tembangan légendaris Andre kayata tembangan kang judhulé ''Kuta Bali'' lan ''Bidadari''.
Ora namung iku, dhèwèké uga dadi pangripta tembangan kanggo para penyanyi liyané ing tanah air.<ref name="Andre 1"/> Andre uga tau nglakoni duet karo penyanyi donya yaikuya iku [[Julio Igelias]], malah bisa ngerilis tembangan.<ref name="Andre 1"/>
 
Nalika nglakoni kariré, priya kang uga ngluncuraké album kang dijudhuli ''LIVING IN HARMONY'' iki uga tau mainaké paraga ing [[sinetron]] kang judhulé ''PERKAWINAN'', bebarengan karo [[aktor]] kondhang [[Primus Yustisio]] lan [[Jeremy Thomas]].<ref name="Andre 1"/> ''Casting'' sinetron kasebut diwènèhaké marang dhèwèké saka [[Harry Capri]] prodhuser Persari Film.<ref name="Andre 1"/>
6.697

besutan