Andy Lau: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Filmografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Filmografi: éjaan using AWB)
c (→‎Filmografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
[[Gambar:AndyLau2005.jpg|thumb|250px|Andy Lau Tak-Wah 劉德華, Aktor Repunlik Rakyat Cina]]
'''Andy Lau''' (劉德華) ({{lahirmati|[[Hong Kong]]|27|9|1961}}) yaikuya iku pemain [[film]], prodhuser film, pranatacara kuis, lan [[penyanyi]] saka [[Hong Kong]],<ref name="Andy Lau 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/andy_lau Biografi Andy Lau] diundhuh tanggal 8 Agustus 2011</ref> Dhebut aktingé diwiwiti taun 1980-an, nalika dhèwèké mbintangi film sérial TV kang disiyaraké ing stasiun TVB, ''Hunting'' taun [[1982]].<ref name="Andy Lau 1"/> Banjur ing taun iku uga, dhèwèké mbintangi ''Boat People''.<ref name="Andy Lau 1"/>
 
Ing taun [[1983]], Andy Lau kondhang amarga perané nalika dadi Yang Guo (Yoko) ing sérial ''The Return Of The Condor Heroes''.<ref name="Andy Lau 1"/> Amarga film kasebut uga, akiré dhèwèké dipercaya kanggo mbintangi film kang diprodhuksi déning Shaw Brothers, kang judhulé ''On The Wrong Track''.<ref name="Andy Lau 1"/> Ing sajarahé Andy Lau tau mbintangi atusan film kang diédharaké
6.697

besutan