Krisis ékonomi global 2008: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Ramalan resmi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Ramalan resmi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
==Ramalan resmi==
Ing tanggal 3 November, 2008, komisi Uni Éropah ing Brussels ngramalaké yèn taun 2009 mung bakal tuwuh sithik banget yaikuya iku 0.1% BIP, kanggo nagara-nagara zone Éropah (Prancis, Jerman, Italia, lll.). Uga diprédhiksi angka negatif tumrap Inggris (-1.0% !), Irlandia, Spanyol, lan nagara-nagara Uni ropah liyané. Telung dina sawisé iku, IMF ing Washington, D.C., ngramalaké taun 2009 bakal mudhun saindhenging donya, -0.3%,
<!--
of the same number, on average over the developed economies (-0.7% for the US, and -0.8% for Germany). Economically, the ''car industry'' is especially concerned; as a consequence, several countries have already launched immediate help-packages, each involving several billions of dollars, euros or pounds.
6.697

besutan