UEFA Euro 2000: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Partisipan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Partisipan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
== Partisipan ==
[[Gambar:RR5111-0079R.gif|228px|right]]
Ana 16 nagara sing mèlu turnamèn iki, yaikuya iku:
 
{{col-begin|width=50%}}
6.697

besutan