Priyanka Chopra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎KARIR: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎KARIR: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
Akiré dheweké bisa mbintangi [[film]] box office.<ref name="Priyanka 1"/>
Film-film kang dibintangi déning dheweké yaikuya iku taun 2004, PLAN, KISMAT lan ASAMBHAV ora patiya dilirik déning para [[masarakat]].<ref name="Priyanka 1"/>
Ananging dheweké sempet olih bebungah amrga film komedi romantis ning MUJHSE SHAADI KAROGI bebarengan karo [[Salman Khan]] lan [[Akshay Kumar]].<ref name="Priyanka 1"/>
Ora namung iku, dheweké uga mbintangi film kang judulé AITRAAZ, ning film kasebut dheweké mainaké tokoh jahat.<ref name="Priyanka 1"/>
6.697

besutan