Andika Gumilang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kasus: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Kasus: éjaan using AWB)
c (→‎Kasus: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Nalika tengahan taun [[2007]], Andika dilapuraké marang pihak kepulisian amarga tuduhan nglakoni pagawéyan kang ora nyenengaké uga kadurjanan marang pepujaning atiné. Inisial pacangané mau TH, ananging kasusé iku bisa dibubaraké sacara damai lan ora tekan pengadilan.<ref name="Andhika Gumilang 1"/>
 
Ing sasi [[Maret]] 2011, Andika katon manèh ing kasus hukum sawisé garwané yaikuya iku [[Inong Melinda]] utawa kondhang ing [[masarakat]] nganggo jeneng [[Malinda Dee]] utawa Melinda Dee, kang dadi pejabat ing Citibank dicekel déning [[pulisi]] amarga kasus ''penggelapan'' dana nasabah kang gedhéné nganti Rp 17 miliar.<ref name="Andhika Gumilang 1"/> Andika dadi salah sijining seksi kang dipriksa déning pulisi.<ref name="Andhika Gumilang 1"/>
 
Melinde Dee, garwané Andhika Gumilang dhéwé, iku wanita kang lair tanggal 5 Juli 1965.<ref name="Andhika Gumilang 1"/> Melinda diteèpungi luwes lan pinter kekancanan ing kalangan kelas dhuwur utawa sosialita kutha krajan.<ref name="Andhika Gumilang 1"/> Saiki, Melinda ana ing Rutan Mabes Polri sawisé konangan babagan dana nasabah Citibank kanthi Rp 17 miliar gedhéné.<ref name="Andhika Gumilang 1"/> Andhika uga sempet dikunjara ing Rutan Cipinang, [[Jakarta Wétan]].<ref name="Andhika Gumilang 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/andika-gumilang-ditahan-di-rutan-cipinang.html berita Andhika Gumilang] diundhuh tanggal 5 September 2011</ref> Dhèwèké ngentèni jadwal sidhang kang dibarengaké karo adhi iparé Melinda Dee, Ismail bin Janim kang uga dadi ''tersangka'' ''pencucian uang''.<ref name="Andhika Gumilang 2"/> Sadurungé Andhika dikunjara déning panyidhik ing Rutan Bareskrim Mabes Polri, éwadéné Ismail ing Rutan Polda Metro Jaya.<ref name="Andhika Gumilang 2"/>
6.697

besutan