TTA: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kompresor TTA: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Kompresor TTA: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
TTA ngayahi komprèsi "tanpa suda" utawa ''[[lossless]]'' ing babagan kanal gandha utawa ''multichannel'' 8, 16 lan 24 [[bit]] data saka fail-fail [[Wav]] [[audio]]. Minangka "[[lossless]]", tegesé ora ana data/kualitas sing ilang jroning prosès [[komprèsi]] - nalika dibukak manèh, data bakal padha karo asliné. Rasio utawa perbandhingan [[kompresi]] TTA gumantung marang jinis fail musik kang dikomprès, nanging ukuran komprèsi umumé dadi 30% - 70% saka ukuran asli. Format TTA bisa ndhukung tag informasi [[ID3]]v1 lan [[ID3]]v2 .
 
Migunakaké ''True Audio codec'', panjenengan bisa nyimpen nganti 20 [[audio]] [[CD]] saka kolèksi musik, ing sajroning siji DVD-R kanggo ngunèkaké (''playback''), kanthi isih nyimpen kabèh tag informasi kang ana ing [[CD]], ing wangun tag informasi kang populèr yaikuya iku [[ID3]].
 
==Proyèk==
6.697

besutan