Migrasi: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{gabung|Transmigrasi}}
'''Migrasi''' inggih punika pindhahing warga menyang papan panggénan sanèsipun kanthi ngléwati wates [[administrasi]], kanggé gesang sekedhap utawi selawasé. Migrasi dipunpérang dados kalih, inggih punika migrasi lokal utawi nasional kaliyan migrasi internasional.<ref>Sanusi Fatah.Ilmu Pengetahuan Sosial untuk SMP/Mts Kelas VIII, 2008, kaca 53.Jinis - jinis Migrasi.</ref>
 
3.421

besutan