Tokyo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Geografi: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎Geografi: éjaan using AWB)
 
== Geografi ==
Prefektur Tokyo dipun pérang dados Dharatan dan kepulowan. Bagéan Dharatan dumunung wonten ing sisih kidul-kilèn [[TelukLempongan Tokyo]], watawis 90 km saking wétan ka kilèn, lan 25 km lèr ka kidul. Tokyo wewatesan kaliyan [[Prefektur Chiba]] ing sisih wétan, [[Prefektur Yamanashi]] ing kilèn, [[Prefektur Kanagawa]] ing kidul, lan [[Prefektur Saitama]] ing sisih lèr. Kepuloanipun arupi [[Kepulauan Izu]] lan [[Kepulauan Ogasawara]], manjang watawis 1.000 km ka [[Samudra Pasifik]].
 
=== Distrik kota/laladan pemilihan ===
348.872

besutan