Segara Sulawesi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎Deleng uga: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Deleng uga: éjaan using AWB)
 
== Deleng uga ==
* [[TelukLempongan Davao]]
* [[TelukLempongan Moro]]
* [[TelukLempongan Amurang]]
* [[DhaérahLaladan pesisir Sarangani]]
* [[TelukLempongan Sarangani]]
* [[Maitum, Sarangani]]
 
352.737

besutan