Bahrain: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Karajan Bahrain''' ([[Basa Arab|Arab]]: مملكة البحرين) iku sawijining [[nagara]] kapuloan ing [[TelukLempongan PersiaPèrsi]] sing ora duwé wewatesan. [[TelukLempongan Bahrain]] misahaké nagara iki karo [[Qatar]] lan [[Arab Saudi]]. Tanggané Bahrain, [[Arab Saudi]] ana ing sisih kulon lan nyambung karo Bahrain liwat [[Tambak Raja Fahd]] sing dibukak sacara resmi tanggal [[25 November]] [[1986]] lan [[Qatar]] ing sisih kidul nyabrang TelukLempongan PersiaPèrsi. Wiyar wewengkoné mèh padha karo wiyar wewengkon [[Jakarta|DKI Jakarta]].
 
Saiki lagi direncanakaké panggawéyan Kreteg Pamitran Qatar-Bahrain sing ngubungaké Bahrain lan Qatar. Yèn kreteg iki rampung diwangun, mengko bakal dadi bangunan pangubung paling dawa ing donya.
352.730

besutan