Segara Florès: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Tapel wates: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
(→‎Tapel wates: éjaan using AWB)
Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake Segara Flores dadi salah sijiné segara kang dumunung ana ing wètan [[Kapuloan India]]. Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake tapel wates kaperang dadi:
 
Ing [[Lor]]. Pasisir Kidul Sulawesi saka titik kulon [[TelukLempongan Laikang]] ({{coord|5|37|S|119|30|E|display=inline}}) ing [[Tanjung Lassa]] (120 ° 28'E).
 
Ing wètan. Tapel wates ing tlatah kulon segara Banda antarané Flores lan Sulawesi [garis saka titik kidul Flores ({{coord|8|04|S|122|52|E|display=inline}}) ing pulo Kalaotoa ({{coord|7|24|S|121|52|E|display=inline}}) lan ngelewati kapuloankang dumunung ing antarané titik kidul pulo selayar, ngelewati pulo iki lan nerabras ing selat tanjung Lassa Séulawesi ({{coord|5|37|S|120|28|E|display=inline}})].
Ing Kidul. Pasisir Lor Flores, Komodo, Banta lan lurus ing Tanjong Naru titik wètan [[segara sumbawa]] ing sadawané pasisir Lor ya iku [[Tanjung Sarokaja]] ({{coord|8|22|S|117|10|E|display=inline}}).
 
Ing Kulon . Diliwati [[garis]] saka Tanjung Sarokajaing pulo Paternoster Kulon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) ing wètan segara pulo Postilijon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) uga ing titik Kulon TelukLempongan Laikang , Sulawesi.
 
{{Segara Indonésia}}
352.737

besutan