Bretagne: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|footnotes=
|}}
'''Bretagne''' ([[basa Breton]]: ''Breizh''; [[basa Gallo]]: ''Bertaèyn'') iku sawijining ''[[Région ing Perancis|région]]'' ing [[Perancis]] bagéan kulon-lor. ''Région'' kang manggon ing [[ujung]] gedhé iki dumunung ing sisih kidul [[Selat Inggris]] lan sisih lor [[TelukLempongan Biscay]].
 
Wewengkon Bretagne kawangun saka 80% wewengkon tilas provinsipropinsi [[Bretagne (provinsipropinsi)|Bretagne]]. Sisa wewengkon provinsipropinsi iku saiki bagéan saka ''[[département]]'' [[Loire-Atlantique]], ''région'' [[Pays-de-la-Loire]].
 
== Pranala jaba ==
352.737

besutan