Kabupatèn Pelalawan: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Kecamatan: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Kecamatan: éjaan using AWB)
# Kecamatan Pangkalan Lesung, kanthi kutha krajan Pangkalan Lesung.
# Kecamatan Ukui, kanthi kutha krajan Ukui Satu.
# Kecamatan Kuala Kampar, kanthi kutha krajan TelukLempongan Dalam.
# Kecamatan Kerumutan, kanthi kutha krajan Kerumutan.
# Kecamatan TelukLempongan Meranti, kanthi kutha krajan TelukLempongan Meranti.
# Kecamatan Bunut, kanthi kutha krajan Pangkalan Bunut.
# Kecamatan Pelalawan, kanthi kutha krajan Pelalawan.
352.737

besutan