Samuda Kota, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng poto =Samuda Kota
| pratélan poto =
|provinsi =Kalimantan Tengah
|dati2 jeneng =Kabupatèn Samuda Kota
|provinsi propinsi = Kalimantan Tengah
|jeneng dati2 =Kotawaringin Wétan
| dati2 = Kabupatèn
|kecamatan =Mentaya Hilir Kidul
| jeneng pemimpindati2 =- Kotawaringin Wétan
|kecamatan kacamatan = Mentaya Hilir Kidul
|wewengkon jembar = 58,00 km<sup>2</sup><ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3</ref>
|padunung =-
|kapadhetan padunung = -
| angka pos =
| kapadhetan = -
}}
'''Samuda Kota''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Mentaya Hilir Kidul]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], ProvinsiPropinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Referensi==
==Pranala jaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desadésa Kalimantan Tengah]
 
{{Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan}}
352.737

besutan