Isabel I saka Kastilia: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎kulawarga: éjaan using AWB)
c
[[Gambar:Isabel la Católica-2IsabellaofCastile03.jpg|thumb|250px|right|Ratu Isabel]]
'''Ratu Isabel''' lair tahun 1451 ing kutha Madrigal, kerajaan Kastilia (kalebu wewengkon [[Spanyol]]).<ref name="internet 1">{{id}} [http://imtaq.com/68-ratu-isabella-i-memaksa-orang-masuk-katolik.html] (diunduh tanggal 21 Februari 2011)</ref> Wiwit cilik, Isabel entuk piwulngan agama [[Katulik]] kang ketat, mula dheweke ngrasuk agam Katulik kanthi taat.<ref name="internet 1"/> Sedulur kwalone, Henry IV dadi Ratu ing [[Kastilia]] saka taun 1454 nganti sedane, taun 1474.<ref name="internet 1"/> Nalika iku ora ana Kaprajan Spanyol.<ref name="internet 1"/> Tlatah Spaynol saiki pecah dadi patang tlatah.<ref name="internet 1"/> Kastilia kang paling gedhe, [[Aragon]] ing sisih lor Spanyol kang saiki, [[Granada]] ing sisih kidul, lan [[Navarre]] ing sisih lor.<ref name="internet 1"/>