Mekah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Geografis: éjaan using AWB
(→‎Geografis: éjaan using AWB)
{{Islam}}
 
Kutha Mekkah dumunung watara 600 km sisih kidul kutha [[Madinah]], kurang luwih 200 km sisih wétan lor kutha [[Jeddah]] persisé ing koordinat {{coor dms|21|25|24|N|39|49|24|E|}}. Kutha Mekkah arupa lembah ciut kang diubengi déning gunung gunung lan wangunan Ka'bah minangka pusaté. Mulané, ing jaman biyèn kutha iki rawan banjir yèn musim udan. Pungkasané pamaréntah Saudi Arabia ndandani lan ngrenovasi kutha iki. Kayadéné kutha-kutha ing tlatah Arab liyané kutha Mekkah nduwèni iklim gurunara-ara.
 
== Ekonomi ==
352.737

besutan