Préfèktur Tottori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(éjaan using AWB)
(→‎Wakasa Railway: éjaan using AWB)
 
==== Wakasa Railway ====
Kereta lokal ing distrikdhistrik Yazu antawisipun kutha [[Yazu]] lan kutha [[Wakasa]].
 
== Budaya ==
348.872

besutan