Modhul:Location map: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Suntingan LL221W (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Cahyo Ramadhani
(Changing mark to Locator_Dot.svg)
c (Suntingan LL221W (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Cahyo Ramadhani)
local mark = args.mark or map('mark')
if mark == '' then
mark = 'Locator_DotRed pog.svg'
end
local marksize = tonumber(args.marksize) or tonumber(map('marksize')) or 8
12

besutan