Kanadhah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Kanada dhumateng Kanadha: baku)
{{Infobox_Country
|native_name = Canada
|common_name = KanadaKanadha
|image_flag = Flag of Canada.svg
|image_coat = Coat of arms of Canada.jpg
63.499

besutan