Mohammad Firda Ari Sanjaya

Gabung 12 Fèbruari 2016
175 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kaca énggal: Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha Jember Deso Andongsari Kecamatan Ambulu. Sakniki kulo kuliyah ing Universitas Airlangga jurusan Manajemen.
(Kaca énggal: Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha Jember Deso Andongsari Kecamatan Ambulu. Sakniki kulo kuliyah ing Universitas Airlangga jurusan Manajemen.)
(Ora ana béda)