Mohammad Firda Ari Sanjaya

Gabung 12 Fèbruari 2016
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha Jember Deso Andongsari Kecamatan Ambulu. Sakniki kulo kuliyah ing Universitas Airlangga jurusan Manajemen.)
 
Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha [[Jember]] Deso [[Andongsari]] Kecamatan [[Ambulu]]. Sakniki kulo kuliyah ing [[Universitas Airlangga]] jurusan [[Manajemen]].