Pasisir Pulau Merah: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
(Kaca énggal: Pantai Pulau Merah ya iku salah sawijineng pantai ing kutha Banyuwangi.Pantai celukan bukit kecil hijau dumunung cedhak pantai. Lokasi Pantai ing desa Sumberagung, Pesangg...)
 
 
==referensi==
*[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah]
*[http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]
*[https://id.wikipedia.org/wiki/Pantai_Pulau_Merah Pantai Pulau Merah]