Pasisir Pulau Merah: Béda antara owahan

242 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Pantai Pulau Merah ya iku salah sawijinengsawijine pantai ing kutha [[Kabupatènn Banyuwangi|Banyuwangi]]. Pantai celukankagugang jenèng bukit kecilcilik ijo hijauiku dumunungdumugung cedhak pantai. Lokasi Pantai ing desa [[Sumberagung]], [[Pesanggaran]], Banyuwangi, [[Jawa Wetan]] <ref>[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html IngPantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi].</ref>. Saka kadohan menyang tengah kutha jarake kira-kira 60 kilometer . Kanggo nggayuh lokasi butuhakeiki waktupunika butuhaké tabuh 2.,5 jam. [[https://id.wikipedia.org/wiki/Pantai_Pulau_Merah|Pantai Pulau Merah]]
 
==referensiCathetan suku==
{{Reflist}}
*[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah]
 
==Pranala njaba==
*[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi]
*[http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]
*[https://id.wikipedia.org/wiki/Pantai_Pulau_Merah Pantai Pulau Merah]
3.421

besutan