Tahu tèk: Béda antara owahan

621 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kaca énggal: Tahu Tek ya iku salah siji saka panganan khas saka Surabaya. Tek iku jeneng asalé saka swara gunting nalika nglereni bakul pangan maos ... tek tek tek .... Panganan iku asale saka...
(Kaca énggal: Tahu Tek ya iku salah siji saka panganan khas saka Surabaya. Tek iku jeneng asalé saka swara gunting nalika nglereni bakul pangan maos ... tek tek tek .... Panganan iku asale saka...)
(Ora ana béda)