Lonthong balap: Béda antara owahan

852 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kaca énggal: Lontong Balap ya iku salah siji panganan khas saka Surabaya, Jawa Timur. Lontong Balap punika asil kombinasi saka pirang-pirang bahan yaiku ana lontong, toge, kacang, tahu goreng, l...
(Kaca énggal: Lontong Balap ya iku salah siji panganan khas saka Surabaya, Jawa Timur. Lontong Balap punika asil kombinasi saka pirang-pirang bahan yaiku ana lontong, toge, kacang, tahu goreng, l...)
(Ora ana béda)