Suwar-suwir: Béda antara owahan

845 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kaca énggal: Suwar Suwir ya iku panganan cilik mirip permen karo rasa manis. Panganan iku khas saka kutha Jember, Jawa Timur. Bahan dasare ya iku tape, gula, lan susu wis diolah dadi adonan. Ban...
(Kaca énggal: Suwar Suwir ya iku panganan cilik mirip permen karo rasa manis. Panganan iku khas saka kutha Jember, Jawa Timur. Bahan dasare ya iku tape, gula, lan susu wis diolah dadi adonan. Ban...)
(Ora ana béda)