Cithakan:Nihongo: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
X itwiki
c (bot Membuang: id:Templat Nihongo (missing))
(X itwiki)
|}
[[Kategori:Cithakan kang migunaaké ParserFunction|{{PAGENAME}}]]
[[it:Nihongo]]
</noinclude>
45

besutan