Mohammad Firda Ari Sanjaya

Gabung 12 Fèbruari 2016
c
Tidak ada ringkasan suntingan
Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha [[Jember]] Deso [[Andongsari]] Kecamatan [[Ambulu, Ambulu, Jember|Ambulu]]. Sakniki kulo kuliyah ing [[Universitas Airlangga]] jurusan [[Manajemen]].
 
[[Kategori:Panganggo panyarta Wiki Mrebawani]]
3.422

besutan