Parembugan Naraguna:Glorious Engine: Béda antara owahan

Sugeng siyang. Mas, awakmu aja asal ngalih-alih kaca tanpa dirembug. Contoné ngalih kaca [[Monumèn Simpang Lima Gumul‎]] nyang [[Simpang Lima Gumul‎]] tanpa ana rembugané babar blas. Menawa pancèn perlu dilih, prayogané dirembug dhisik, mligi karo sing nggawé {{ping|Adhi Kurniawan}}. Matur suwun. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 03.30 (UTC)
 
:Ana cithakan <nowiki>{{gabung}}</nowiki> lan sampéyan bisa wènèh kalodhangan kanggo sing nggawé supaya ngrembug/ndandani artikelé. Ora perlu grusa-grusu. Perlu sampéyan sumerepi, Wikipédia Jawa iki tembé diyasa, durung saprgrèsifsaprogrèsif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ana wong sing gelem nulis nang kéné waé wis apik. Tumindak sampéyan iku mbebayani wong-wong sing nembé sinau nulis nang kéné. Rahayu. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 23.42 (UTC)
:''Ada templat <nowiki>{{gabung}}</nowiki> dan Anda bisa kasih kesempatan untuk si pembuat supaya mendiskusikan/membetulkan artikelnya. Tidak perlu terburu-buru. Perlu diketahui juga, Wikipédia Jawa ini sedang dibangun, belum seprogresif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ada orang yang mau menulis di sini pun sudah bagus. Tindakan Anda itu mengancam orang-orang yang baru belajar menulis di sini. Salam.'' [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 23.42 (UTC)
63.848

besutan