Tribhuwana Wijayatunggadewi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Tenger: Wiki Mrebawani Besutan aplikasi punsèl
Tenger: Wiki Mrebawani Besutan aplikasi punsèl
 
== Akhir Hayat Tribhuwana ==
Tribhuwana WijayatunggadewiWijayatunggadéwi mudhun saka takhtané kira-kira taun [[1351]] (sawisé gawé [[prasasti Singasari]]). Tribhuwana banjur dadi Bhre Kahuripan manèh kang kalebu ing ''Saptaprabhu'', ya iku ''déwan pertimbangan agung'' kang duwéni anggota saka keluarga kerajaan. Kang dadi raja [[Majapahit]] sabanjuré ya iku putrané, [[Hayam Wuruk]].
 
Ora ana pesthiné kapan Tribhuwana séda. Kitab Pararaton mung nyritakaké yen Bhre Kahuripan iku séda sawisé pengangkatan Gajah Enggon dadi patih ing taun [[1371]].
111

besutan